Kosova dhe bastet live!

Egzistenca e basteve fizike dhe online “zhduket” perkohesisht, Kosova i mirepret

Kosova, nje dere e re per bastore dhe kazino. Bastoret live, fizike dhe ato online ne Shqiperi me ne fund u bene realitet, dhe nga ky realitet i ri mendohet qe nje pjese e mire e njerezve qe luajne apo luanin tani nuk e kane te lehte te vendosin baste live ne bastoret e qytetit apo online. 

Raporti i Autoritetit te mbikeqyrjes se lojrave te fatit

Ne fillim vendosem qe te shikojme cfare faqja zyrtare e AMLF ofron per te interesuarit. Faqja zyrtare pas nje vonese ne ngarkim nuk ka ofron ndonje update te situates por nga ajo qe shikojme, te dhenat e subjekteve te licensuara vazhdojne te jene te pasqyruara ne faqe, qe do thote subjektet kane pezulluar perkohesisht aktivitetin ose faqja nuk eshte perditesuar. Me teper gjasa ka qe faqja nuk eshte perditesuar. 

kosova

Mgjth nga burime te tjera ne terren bejme me dije se pikat e basteve sportive jane “mbyllur” te pakten keshtu shikohet nga jashte. Nga brenda pikat nuk jane mbyllur pasi te gjithe shqiptaret kane mundesi te luajne online.

Te gjithe kane gjetur nje menyre pasi askush nuk ankohet, te gjithe thone qe jane mbyllur por ne fakt loja vazhdon.

Gjithashtu nje liste e madhe te lojrave te fatit dhe faqeve te basteve eshte postuar dhe eshte cuar per procedim nga AMLF. 

Kosova dhe baste live online

Kosova sic e kemi thene dhe ne artikujt e meparshem eshte bere porta e dyte e kompanive shqiptare te cilat per shkak te ndryshimit te ligjit nuk mund te operojne me ne Shqiperi. 

Bast Arena ka hapur versionin e saj per Kosoven, dhe po mundohet te shfrytezoje ate cfare i ofron trafiku i mbingarkuar i  kompanive te basteve. 

Kosova duke qene se eshte nje vend akoma i pa plotesuar ligjerisht ne lidhje me bastet dhe bastoret sportive, “dhuron” nje hapesire ligjore per te gjithe ata qe duan te ushtrojne kete aktivitet tashme te censuruar ne Shqiperi.

Edhe kompanite e huaja ushtrojne aktivitet ne kete “parajse” legale mgjth dhe kjo mbetet per tu ndryshuar shume shpejt.

kosova

Prizreni eshte nje nga qytetet e para qe do te prese fluksin e madh te investitore te interesuar per te hapur dege te reja per lojrat e fatit.

Lojra Fati Online ne Kosove ka plot madje dhe portali yne me i ri, pret dhe i uron mire se ardhjen vizitoreve nga Kosova per te zgjedhur kompanine e basteve apo kazinone e cila permbush kerkesat e tyre ne lidhje me bonuset apo menyrat e depozitimit.

Update, Perditesim

Tashme edhe Kosova zgjodhi te ece ne rrugen e ndjekur nga Shqiperia per bastet online, bastore dhe baste live si dhe gjithashtu per lojrat e fatit. Miratimi i ligjit per lojrat e fatit 2019 ne Kosove perfshin ndalimin e te gjithe operatoreve te ushtrojne aktivitet brenda territorit te Kosoves.

Pikat e basteve, bastoret sportive si dhe kazinote e qyteteve me te medha si: Prishtin, Prizreni etj jane mbyllur perfundimisht duke bllokuar te ardhurat nga kjo industri fitim prurese por jo duke bllokuar mundesine e lojtareve tashme te varur nga ky “sport”

Ashtu si Gjermania, edhe Kosova edhe Shqiperia apo Maqedonia kane nje te perbashket, nuk kane nje ligj te qarte ose, edhe nes ligji egziston nuk mund te bllokojne realisht mundesine e lojtareve te luajne ne faqe te medha te huaja te cilat nuk kane aktualisht nje licence ne vendin ku operojne por jane teper te sigurta sa i permet pagesave te lojtareve.

Edhe ne faqen tone perfshihen nje numer i madh kompanish qe operojne ne Shqiperi, Kosove apo Maqedoni duke garantuar pagesat ne kohe vetem ne rast te verifikimit te rregullt te lojtarit.

Tagged with:

2 Responses to “Kosova dhe bastet live!”

Leave a Comment

Mr Play Sports paguan fitimet në kohë rekord, ofron 100% BONUS deri në 100EURMerr ofertën!